Emisije
Jutarnji program
There are no translations available.

Jutarnji program sredom i subotom je informativno – muzičko – zabavna emisija na srpskom jeziku. Cilj emisije je da slušaoce svih genaracija informiše o važnim dešavanjima koja ih očekuju u toku dana, kako u našem gradu tako i širom Srbije. U saradnji sa Elektorvojvodinom i J.K.P „Standard“ iz Ade prenosimo obaveštenja vezana za snabdevanje električnom energijom i rad komunalnih službi. Takođe, po potrebi u studiju gostuju nadležni iz Doma zdravlja u Adi koji naše slušaoce upoznaju sa njihovim akcijama i novostima u zdravstvu. Značajan deo jutarnjeg programa posvećen je sportu, pratimo dešavanja u lokalnim sportskim klubovima ali i sportska dešavanja širom sveta. Što se zabave tiče, tu su zanimljivosti i razni korisni saveti u vezi zdravog života, novih tehnologija i drugog.
Termini emitovanja servisnih informacija i drugih sadržaja u okviru jutarnjeg programa nisu tačno precizirani i zavise od aktuelnosti i potrebe za što bržim i sadržajnijim informisanjem naših slušalaca. Kompletan jutarnji program realizuje se uživo.  
Uz jutarnju kaficu i pažljivo odabranu muziku započnite dan uz RADIO ADU.

Autor emisije: Dragan Milutinović
Vreme emitovanja: sredom od 07:00 do 12:00; subotom od 07:00 do 10:00 
Hit nedelje
There are no translations available.

HIT NEDELJE je emisija namenjena ljubiteljima domaće zabavne muzike (pop, rok, rep i ostali muzički žanrovi). Realizuje se uživo. Centralni deo emisije je izbor hita nedelje. U konkurenciji je 5 predloga, raznih muzičkih pravaca. Predloge bira autor emisije vodeći računa da su pesme aktuelne i da se nalaze na najnovijim muzičkim izdanjima naših izdavačkih kuća. Nakon toga slušaoci SMS porukama glasaju. Za vreme glasanja slušaoci imaju priliku da zatraže muzičku želju koja se emituje u daljem toku emisije. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji sa izdavačkim kućama „City records“ i „PGP-RTS“ u okviru HITA NEDELJE svakog petka predstavljamo neko od njihovih aktuelnih muzičkih izdanja. 
Pobednička pesma stiče pravo učešća u izboru za hit meseca, koji se vrši u okviru ove emisije svakog poslednjeg petka u mesecu. Mesečni pobednici se na kraju godine takmiče za titulu HITA GODINE.  
HIT NEDELJE se neprekidno emituje od jula 1998.godine. Za ovaj dug period, imali smo priliku da ugostimo neke od naših najpopularnijih pevača: Željka Samardžića, Natašu Bekvalac, Prljavog Inspektora Blažu, Grupe „Luna“, „Osvajači“, „Zana“, „Oružjem protivu otmičara“ i druge, sa kojima se razgovor vodio uživo u studiju
 
Autor emisije: Dragan Milutinović
Vreme emitovanja: petkom od 20:05 do 22:00

 
Vremeplov
There are no translations available.

Svakog ponedeljka, termin od 22h rezervisan je za emisiju VREMEPLOV. 
Emisija obuhvata hitove sa domaće pop-rock scene uz diskografiju i biografiju nekog od tadasnjih muzicara. 
Muzička šetnja kroz stara dobra vremena uz hitove visoko vrednih ocena.

Autor emisije: Tamara Zapletan
Vreme emitovanja: pondeljak od 22:05 do 23:00 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Slušaj na računaru Slušaj na računaru
Listening now: